G13 sørger for pangstart av vaskekortsalget!

En viktig inntektskilde i klubben vår vil i år være salg av "vaskekort" på Cirkle K Mjøsstranda. Les om G13 sitt initiativ her.

2017-02-16
frankandas

Av eget initiativ ringte foreldrekontakt Morten Bjerke til Frank Andås for å gi følgende beskjed: 

- Vi på G13 har lyst til å hjelpe klubben vår, og tar på oss å selge 1 ekstra vaskekort hver oss, sa Morten.

Det at noen av helt eget initiativ kommer på denne måten og vil bidra til klubbens beste er rett og slett fantastisk! Dette fortjener både foreldre og spillere en ekstra honnør for. FK Gjøvik-Lyn takker for meget godt bidrag, alene så bidrar dette salget til G13 med nesten 10 000,- til kassa.

Les mer om hvordan ditt lag henter vaskekort her:

FK Gjøvik-Lyn innfører en ny "klubbdugnad" der alle medlemmer får i oppdrag å selge minst 2 vaskekort hver.

Vaskekortene kan brukes helt til utgangen av 2018 og har en verdi av 299,- Prisen for 1 kort er 200,- hvor hele 100,- av dette tilfaller klubben. Kundene sparer med andre ord 99,- på hver poleringsvask på Cirkle K Mjøsstranda!

- Dette er en fantastisk "vinn-vinn" avtale som kan gi klubben vår over 100 000,- i ekstra inntekter. For oss som klubb vil dette faktisk da bli en av de største inntektskildene i løpet av hele 2017, sier daglig leder Frank Andås.

Vi håper at alle medlemmer, supportere, besteforeldre, mammaer, pappaer og spillere støtter opp og kjøper masse vaskekort av oss. Dette er en utrolig enkel måte å få inn penger til klubben på samtidig som at dette er noe vi alle har et behov for.
Vi vil organisere den interne distribusjonen av vaskekort via vår dugnadskoordinator Annette Lund som kommer til å kalle inn lagledere til møte om dette.

Her får du kjøpt vaskekortene:
- Klubbkontoret på Gjøvik stadion hver dag.
- Bestilling på mail:
frank.andas@fkgjoviklyn.no
- Det vil også bli mulig å betale for vaskekort på mCASH.

Hvem skal stenge Stadion?