"Finalen” i NM Kvalifisering G16 endte med seier til FK Gjøvik Lyn G16-1

Fredag 24.02 kl 19.00 var det klart for ”finale” mellom vårt G16-1 lag og Lillehammer sitt G16-1 lag. Begge lagene stod med 9 poeng og full pott før kampen, så alt lå til rette for skikkelig toppkamp, og det ble det.

2017-02-27
frankandas

Tekst/Bilde: Nestaker/Sorknes

Kampen starter i ett høyt temp og med mye intensitet, her er det to lag som vil vinne.

Vi tar tak i kampen og etter allerede 5 minutter kommer 1-0 målet. Etter dette har vi god kontroll på kampen og produserer flere gode sjanser, Lillehammer sliter med og komme til sjanser, men får en halvsjanse midt i omgangen. Kampen jevner seg noe midt i omgangen før vi så får kanskje kampens prestasjon, fra nesten dødlinja hamrer Oskar Sorknes ballen i nettet, scorer sitt andre for dagen og det står 2-0.

Lillehammer reduser så til 2-1, etter litt klabb og babb innenfor 16 meteren, litt ut av ingenting.

Første omgang ender 2-1, vi har ballen mest, Lillehammer småfarlige på kontringer, men vi produserer flere store målsjanser i en førsteomgang preget av høyt tempo, mye intensitet og veldig bra av våre gutter.

Lillehammer har tydeligvis bestemt seg i pausen for at dette ikke er avgjort og går ut i 200 når fløyta for 2.omgang går, de skaper noen farligheter, men vår sisteskanse har full kontroll på det som kommer. Kampen svinger noe mere nå i starten av andre omgang ,men vi får en kjempesjanse litt uti omgangen,  kun en redning fra øverste hylle av Lillehammer sin målvakt hindrer at det står 3-1 til oss. Lillehammer får så en stor sjanse etter en corner, men kort tid etter dette setter Oskar Sorknes sitt tredje mål for dagen og stillingen er 3-1 . Etter dette tar vi mere og mere over kampen, og vi tar en velfortjent 3-1 seier.

En godt gjennomført kamp av våre gutter mot ett godt Lillehammer lag. Det skal og sies at til og med dommeren bemerket etter kampen at dette var en kamp mellom to gode lag, med ett tempo man ikke så ofte ser i denne alderen.

Målsjanser FK Gjøvik Lyn 14 Lillehammer 5

 

 

 

Hvem skal stenge Stadion?