Krafttak mot kreft.

Tradisjonen videreføres - store og små bøssebærere fra klubben deltok i ettermiddagens innsamlingsaksjon!

2018-03-11
Arve Hansen

Krafttak mot kreft, kreftforeningens årlige innsamlingsaksjon, har på landsbasis foregått i uke 10 og 11 og i dag søndag ble innsamlingsaksjonen gjennomført her på Gjøvik. 

FK Gjøvik-Lyn har i flere år deltatt og tradisjonen ble selvsagt videreført også i år. Sammen med russen fra Gjøvik Videregående skole tok a-laget og flere store og små fra klubben sin kveldstur som bøssebærere og sørget for viktige kroner til en sak de aller fleste av oss på en eller annen måte har et forhold til. Oppmøte for ut-/ og innlevering av bøsser fant sted i lokalene til Sparebanken 1 Østlandet hvor selvsagt også opptellingen foregitt av et rutinert tellekorps. I skrivende stund vet vi ikke reslutatet, men ifølge bøssebærerne var givergleden stor byen rundt. 

Nevnes skal også at klubben i går stilte bøssebærere i forbindelse med CC Gjøvik sine minikonserter som en del av Krafttak mot Kreft. Klubben benytter herved anledningen til å takke dere alle som i helgen har deltatt på denne klubbdugnaden.

Takk også til Sparebanken 1 Østlandet for lokaler og servering av kaffe, saft og kjeks til alle de som deltok på denne ettermiddagsdugnaden.

                                                                            

L1130441.JPGL1130435.JPG

  

                                           

      

    

                                                                               

 

 

 

 

                                                                                  

 

 

 

    

 

 

    

Hvem skal stenge Stadion?