Smakfullt Storkjøkken forlenger

Smakfullt Storkjøkken AS med Delikatessebutikken i sentrum fortsetter sitt samarbeid med FK Gjøvik-Lyn

2018-03-29
Arve Hansen

Smakfullt Storkjøkken AS med sin delikatesseforretning i Hunnsvegen 4 B forlenger sin samarbeidsavtale med FK Gjøvik-Lyn. Smakfullt Storkjøkken AS startet opp i 2008 på Minnesund og omsetningen har i alle år vist en stigende kurve. I 2010 bestemte bedriftens eiere og drivere Dag Erland Olsen og Terje Maudal å flytte bedriften til Gjøvik hvor som de selv sier «det er her røttene våre er» og der er herfra vi vil fortsette fremgangen. Fra nye og moderne lokaler i Hunndalen med adresse Damsletta 7 betjener de gjennom fast distribusjon med egne kjølebiler sin kunder i Oppland, Hedmark, Aksershus, Oslo og Buskerud.

Ved siden av virksomheten fra Hunndalen kjenner vi alle «godtebutikken» for matglade i Gjøvik sentrum. I Hunnsvegen 4 B ligger nisjebutikken Smakfullt Fisk og Delikatesser AS hvor du alltid finner de «Smakfulle» varer av beste kvalitet. Butikken har alltid råvarer som følger årstidene og velger du blant butikkens mangfold av hjemmelagede produkter vil du kjenne smaken av sjeldenhet. Bak disken i butikken hvor du finner er variert og spennende utvalg av bla sjømat, vilt, kjøtt, fugl og ost, får du alltid hjelp av dyktige medarbeidere som kjenner sitt fag og kan gi deg gode råd om delikatessene.

FK Gjøvik-Lyn takker igjen for fornyet samarbeidsavtale og anbefaler alle en tur innom delikatessebutikken i sentrum – du vil ikke angre på besøket.

Les mer om bedriften og «godtebutikken» her: http://www.smakfullt.as/

L1130472.JPG

Hvem skal stenge Stadion?