Invitasjon oppstartsmøte fotball 6 åringer/født 2012!

FK Gjøvik-Lyn inviterer foreldre/foresatte til gutter og jenter født i 2012 til oppstartsmøte tirsdag 15.05.18 kl 1800 i klubblokalene på Gjøvik stadion.

2018-05-10
Arve Hansen

NFF Indre Østland fortsetter også denne sesongen med 3-er fotball for jenter og gutter født i 2012 (6 åringer). Tilbudet gjennomføres som turneringsform hvor flere lag møtes og spiller 2-3 kamper pr spilledag. Dette gjøres 3 til 4 dager/kvelder vår og høst eller som i fjor med oppsatte kamper/runder lørdag evnt søndag hos klubber som ønsker arrangementet.

FK Gjøvik-Lyn deltok med flere lag sist sesong og arrangerte en turnering. Nå er det igjen tid for oppstart for å få oversikt over antall spillere, ønsket treningsaktivitet, sammensetning av lagleder-/trenerteam for de forskjellige lagene vi melder på mm.

I den anledning inviterer vi alle foreldre / foresatte med barn som ønsker å spille fotball i denne klassen til oppstartsmøte tirsdag den 15 mai kl 1800 på Plassen. Klubben trenger spillerens fulle navn, fødselsdato, adresse, e-post og telefonnummer med foreldre / foresattes navn som dere kan sende til post@fkgjoviklyn.no  og da gjerne før møtet. Skulle du være forhindret fra å møte tirsdag send informasjonen om spillere og gi oss et hint om hva du kan bidra med rundt lagene og seriespillet.

Hvem skal stenge Stadion?

Hva skjer fremover?