Tokvam AS forlenger sin samarbeidsavtale.

FK Gjøvik-Lyn takker Tokvam AS ved daglig leder Finn Kristian Tokvam for forlengelse og ny samarbeidsavtale med klubben.

2019-02-01
Arve Hansen

Tokvam AS, familiebedriften på Reinsvoll startet som en bygdesmie i 1958 er i dag utviklet til en høyteknologisk bedrift med lang erfaring og høy kompetanse innen sine virksomhetsområder. Det var Kristian Tokvam, bestefar til dagens daglige leder Finn Kristian som startet det hele og som i 2004 overtok etter sin far Edvard. Bedriftens kjernevirksomhet er utvikling og produksjon av snøfresere, snøploger og redskap for snø-/ og issmelting, men har de siste årene utviklet en helt ny produktportefølje også innen sommervedlikehold – Tokvam AS har tatt skrittet helt ut og blitt en helårsleverandør av utstyr for veivedlikehold.

Bedriften med sine nærmere 50 ansatte har gjennom sin 60 år bygd et meget solid fundament med et høyt fokus på produktutvikling og med klare ambisjoner om å ta nye steg for å styrke sin posisjon og bygge konkurransekraft ved å leve av sine kjerneverdier kvalitet, enkelthet, effektivitet og fleksibilitet så vel nasjonalt som internasjonalt.

Du kan lese mer om Tokvam AS på bedriftens hjemmeside:

https://tokvam.no/

Hvem skal stenge Stadion?