Angelica jakter landslagsplass!.

Angelica Nicole Arroyo (15) måbevist med sterkt ønske om å bli best mulig i fotball kombinert med utdannelse.

2019-02-10
Arve Hansen

FK Gjøvik-Lyn gratulerer Angelica Nicole Arroyo med nok et opphold på talentleir med landes beste jenter i sin årsklasse. Talentleirene er et av flere steg på Landslagsskolen før de endelige landslagsuttak gjøres og nåløyet er trangt. I Angelica sin klasse, J15, gjenstår 2 samlinger før landskamp mot Sverige venter i september og hvor selvsagt Angelica ønsker å være i troppen.

Angelica, inne i nest siste år på ungdomsskolen, hadde før hun startet med organisert fotball for 4 år siden, fremvist sitt talent både i dans og friidrett, men fant størst glede med fotballen. Gjennom egentrening, god trening-/ og kamphverdag med gode lagvenninner i FK Gjøvik-Lyn og spill på kretslag er Angelica allerede godt i gang med sin fotballkarriere. Angelica har hjertet sitt i FK Gjøvik-Lyn, ønsker aller helst å bli best mulig på høyest mulig nivå her på Gjøvik og vil i fall forholdende legges til rette bidra og være en del av dette miljøet.

Vi benytter også anledningen til å gratulere Selma Panengstuen (16) fra Raufoss som i fjor fikk sin debut på det norske landslag og fortsatt er med i talentgruppen i sin klasse. 

FK Gjøvik-Lyn ønsker jentene lykke til videre.

 

 

 

 

Hvem skal stenge Stadion?