Lynvingen – en viktig støttespiller!

Lynvingen - med de eldste for de yngste - en viktig støttespiller for klubben!

2020-01-18
Arve Hansen

Lynvingen – en flott sosial møteplass og en viktig støttespiller!

Tekst og bilder: Geir Langedrag

Lynvingen - som er klubbens eldre generasjon møtes 2 dager i uka for å holde kontakten og ikke minst diskutere fotball og andre viktige saker. Møtedager er Hovdetun på onsdag hvor det startes med en «sportslig» aktivitet, en god spasertur i nærliggende områder før det er samling til vaffel og kafe inne på ungdomsherberget. Fredag er «den store dagen» på Plassen hvor fremmøtet alltid er meget godt. Kjøkkentjenesten, som bla består av vaffelsteking, går på omgang, Lynvingens styre informerer om status og kommende planlagte aktiviteter mm. Lynvingen har eget styre hvor Arne Lønstad (bilde) er leder i nåværende periode.

I dag var det ekstra mange til stede da det bla var informasjon om sesongens Fastland-dugnad og utlevering av vaktlister i den anledning. Hver dag gjennom hele sommeren gjennomføres vakthold mm på Fastland etter avtale med Gjøvik komune – en imponerende dugnadsjobb!

Lynvingen med slagordet - med de eldste for de yngste - har en representant i klubbens styre hvor Odd Nordengen (bilde) nå er valgt inn. Lynvingen er en viktig del av klubben som vi lytter til og samarbeider godt med.

Takk til dere alle og spesielt til den jobben flere av dere gjorde i forbindelse med oppussing av kafeen!

Hvem skal stenge Stadion?